Referenties

Well-fair-logo

Well-Fair is een organisatie, gericht op senioren, die gespecialiseerd is in het leveren van comfort- en gemaksproducten op het gebied van slapen, zitten, badkamers en mobiliteit. Door de producten van Well-Fair kunnen senioren langer thuis blijven wonen. De missie van Well-Fair is ervoor zorgen dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig van het leven moeten kunnen genieten.

Het bedrijf dat in 1992 werd opgericht, werkt al sinds 2002 samen met de consultants van ERP 4U.  Well-Fair heeft gedurende de jaren al meer dan 35.000 klanten blij gemaakt met hun comfort-en gemaksproducten. Gezien de vergrijzing, waar we momenteel middenin zitten, is het van belang dat ouderen zo lang mogelijk comfortabel thuis kunnen wonen. Well-Fair draagt hier aan bij

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat Well-Fair dus steeds groter wordt, en een steeds groter klantenbestand heeft, streven zij naar een persoonlijke aanpak. Ivar Zijta, process en facility medewerker, vertelt dat dit met het verouderde systeem waar het bedrijf voorheen mee werkte niet meer haalbaar was gezien de groei van het bedrijf: “Bij Well-Fair hebben we de behoefte dat alles zo persoonlijk mogelijk is, dus dat we zo veel mogelijk weten van de klant. De behoefte van een nieuw systeem is dan ook ontstaan omdat we alles goed vast willen leggen.” Zijta geeft aan dat Exact heel waardevol is voor het bedrijf omdat alle informatie over de klant snel is terug te vinden in het CRM-Systeem.

Altijd een oplossing

Well-Fair werkt nu al jaren met de pakketten van Exact Synergy en Exact Globe. Hierin heeft ERP 4U consultant Thom van der Meulen veel betekend op het gebied van automatiseringsprocessen die hij heeft doorgevoerd voor het bedrijf. Zijta: “Thom betrekt me bij de dingen die hij doet. Hier heb ik veel van geleerd de afgelopen jaren.” Hiernaast benadrukt Zijta dat hij het kan waarderen dat er altijd een oplossing wordt gevonden voor de vragen en problemen van het bedrijf. “Het is niet snel te gek voor ERP 4U, dit vind ik een grote kracht van het bedrijf.”

Exact als hoofdsysteem

De ruim 80 medewerkers van Well-Fair werken allemaal direct of indirect met Exact als hoofdsysteem. Zijta geeft aan dat in principe alle processen via Exact lopen. “ERP 4U heeft Well-Fair geholpen aan een aantal waardevolle tools die zorgen voor een goed stuk automatisering.” Ondanks dat Exact veel business-to-business klanten heeft, is Well-Fair hét voorbeeld dat ook business-to-consumer bedrijven veel hebben aan de automatiseringsprocessen en pakketten die Exact te bieden heeft.