Robert Versteeg

Mijn naam is Robert Versteeg en heb vanaf 1995 ervaring met implementaties van Exact Software.

Mijn opleiding heb ik genoten aan de HAN in Arnhem en heb daar de bedrijfseconomische Controllers richting gedaan. Via een accountantskantoor en Controllers functie bij een IT bedrijf ben ik de Exact business ingerold. Deze accountancy achtergrond komt nog zeer goed van pas bij het implementeren van Exact Globe en de aanverwante Exact producten.

Ik heb me altijd zeer breed georiënteerd en vind het een uitdaging om concepten uit te denken, te zoeken naar de beste oplossing voor de klant om deze vervolgens samen met de klant te implementeren. Mijn kracht ligt in de creativiteit en daarin de randen op te zoeken van wat mogelijk is. Daarbij speelt ervaring met de producten door andere klanten en testen van de software uiteindelijk een doorslaggevende rol wat er wordt aangeboden aan klanten.

Mijn accountancy achtergrond zorgt ervoor dat ik ook op het gebied van Salaris en HR processen klanten verder kan helpen. Het werken met de producten van Exact is naast een professie ook geworden tot een passie. Dit is nodig om het lang te kunnen volhouden in deze vaak hectische business.

Mijn bouwjaar is 1970 en ik ben getrouwd met Jacolien, we hebben samen 4 kinderen gekregen. Wij wonen zeer centraal in de plaats Veenendaal. In de spaarzame vrije tijd die er is proberen wij onze passie die er is voor God levend te houden en dat te doen waar de kerk voor zou moeten staan namelijk mensen helpen. Dat kan zijn door het bezoeken van zieken via de kerk, eenzame ouderen of gevangenen via Gevangenenzorg Nederland.

Daarnaast vind ik het leuk met de gezamenlijke passie van ERP 4U bezig te zijn en dat is de golfsport. Heerlijk om buiten te zijn en met het lopen van een ronde eens bij te praten met collega’s.