Scansys ImageCapture

Iedere organisatie kent het tijdrovende proces van documentafhandeling. Inkoopfacturen stempelen, inboeken, rondzenden en archiveren. Facturen blijven liggen op bureaus of raken kwijt. Met Scan Sys ImageCapture behoort dat tot het verleden. Scan Sys ImageCapture is flexibel toepasbare scansoftware. Het scant uiteenlopende documenten als inkoopfacturen, pakbonnen, declaraties en urenbriefjes.  De ‘free form ‘ OCR herkenning maakt geautomatiseerde verwerking mogelijk. Zo kunnen inkoopfacturen direct worden gekoppeld aan boekingen in Exact Globe Next, Exact Financials Enterprise, Exact Online of aan de relatiekaart in Exact Synergy Enterprise.

Belangrijke voordelen

  • Geautomatiseerde factuurverwerking van zowel papieren als digitale facturen.
  • Boekingsvoorstel door middels van scannen en matchen van stamgegevens crediteuren in Exact.
  • Opbouw digitaal archief
  • Integratie met het inkomend Factuur Register (IFR).

Zo werkt Scan Sys ImageCapture in combinatie met het Exact Inkomend Factuur Register

Scannen en automatisch doorsturen.

De inkoopfactuur wordt gescand. Scan Sys maakt vervolgens een boekingsvoorstel doordat in Exact wordt gekeken of de crediteur in de financiële administratie staat.

Gelijktijdig of achtereenvolgend accorderen

Bij meer dan één budgethouder kunt u de facturen gelijktijdig of achtereenvolgend laten accorderen.

Akkoord met één druk op de knop.

Alle relevante gegevens van de boeking, inclusief de gescande inkoopfactuur worden getoond aan de budgethouder/fiatteur. Door middel van één druk op de knop keurt de budgethouder de factuur goed of af.

Betaalbaar stellen

Na goedkeuring van alle budgethouders worden de kosten automatisch definitief geboekt en wordt de factuur betaalbaar gesteld.